Tradiční věta každého ženského rána, odpoledne či večera…

Večernice

Vážení a milí, v 11:00 SEČ odjíždím na takovou malou dovolenou :)

Jedu do Mariánských Lázní s mojí maminkou. Už jsme si to slibovaly dlouho a tak konečně vyrážíme. Jedeme se tam dobře najíst, projít po Kolonádě, zajdeme na dva klavírní koncerty, odpočineme si, budeme okupovat místní kavárny a probereme vše „důležité“ :)

Zabaleno mám již od včerejšího dopoledne, asi je vám jasné, že toho táhnu hodně – ano, patery šaty (na každý den jedny + na každý koncert večer jiné :) ), ale třeba mám s sebou jen dvoje boty, což je docela úspěch, řekla bych.

Co se týče té „kosmetické“ stránky věci, tak tam si s sebou beru miniaturky, skvělá to věc, jsou ty tam doby, kdy jsem s sebou vozila velká balení. Jediné velké balení je balení tělového mléka Dove (toho úžasně sladkého, nemůžu bez něj žít :) ).

Vždy, když někam cestuju, tak si pokaždé doma, bohužel, zapomenu kartáček na zuby a zubní pastu a je to ta první věc, kterou sháním po příjezdu do destinace, či během cesty, třeba na benzínce, či na letišti. A jak se mi to může stát? No jednoduše, čištění zubů je to poslední, co před odchodem z bytu dělám no a ja už je pak frmol, jestli mám všechno, tak to v té koupelně, nachystané na pračce, prostě nechám…klasika :)

IMG_4299

A proto jsem byla moc ráda, když mi doma přistála taková malá pomocnice, říkám jí malá Večernice. Jde o to, že jeden moc milý pan Martin mi poslal zubní pastu Signal White Now GOLD.

Tuto pastu jsem už otestovala a musím říci, že opravdu docela dobře bělí a i mi přijde, že mám zuby takové „svítivější“.

Další super věc je, že je opravdu menšího rozměru a vejde se pěkně do kabelky či toaletní taštičky, kde může být permanentně umístěna a tím pádem nehrozí, že zase vycestuju bez pasty, aneb vážení – neřešitelný problém byl vyřešen! :)

IMG_4301

A jelikož pan Martin nebyl lakomý, tak jich poslal hned víc a mám tu celkem 5 kousků pro 5 z vás (pan Martin je fakt třída, že? :) )

A jak budeme soutěžit?

Pět z vás, které mi pošlou fotku SVÉ CESTOVACÍ KOSMETICKÉ TAŠTIČKY A K TOMU NĚJAKOU VTIPNOU PŘÍHODU Z DOVOLENÉ, CO SE VÁM STALO, CO SE PODAŘILO, CO SE NEVYDAŘILO ATD NA MŮJ EMAIL cosidneskavezmunasebe@gmail.com, tak ty, které vybere pan Martin, vyhrají právě tuto šikovnou Večernici :)

IMG_4303

Nu, já se jdu nasnídat, proměnit v člověka, dobalit poslední věci, zkontrolovat, jestli mám vše, co potřebuji a pomalu vyrazím :)

Mějte se tu krásně a těším se na vaše fotky a příběhy.

Máte na to do příštího pátku tj do 23.8.2013 do 23:00.

Vaše

M. <3 a pan Martin :)

2 komentáře u Večernice

  • Elegantní dámské halenky MOHITO vám umožní připravit si elegantní a vkusný styling do práce, na důležitou schůzku nebo na elegantní večeři. V našem sortimentu najdete řadu výrobků v různých barvách, střizích, s doplňky i minimalističtější návrhy.

  • erafom napsal:

    Каждый, кто имеет инстаграм аккаунт, хочет, чтобы его учетная запись была наиболее успешной и популярной. Достижение схожих результатов может оказаться трудным, если использовать как правило естественные виды получения популярности – накрутка инстаграмм подписки. KRUTIMINST.RU – это интернет-сайт, дающий возможность увеличивать количество подписчиков, лайков, просмотров и комментариев в Instagram.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>