Tradiční věta každého ženského rána, odpoledne či večera…

My vlasy

Spousta z vás se mě ptá – co používám za produkty na vlasy, a já vám to tedy řeknu – používám řadu DAMAGED HAIR od TONI & GUY Hair Meet Wardrobe.

 

sampon-pro-poskozene-vlasy-shampoo-for-damaged-hair-250-ml  obnovujici-maska-na-vlasy-reconstruction-mask-200-ml

 

 

Koupit se dají buď na www.krasa.cz, nebo v DM drogeriích (pokud si teď vytisknete slevovou knížku za 150 bodů, tak tam najdete 50% slevu na všechny produkty :) )

obrázek

Ale pokud těmto produktům nevěříte, či se na ně díváte skepticky, či vám přijdou drahé a vzorečky nikde k sehnání nejsou (věřte, že nejsou) a chtěly byste si nějaký ten lak na vlasy, či sea salt spray vyzkoušet tak pro vás něco mám!

Stavte se 2. či 3. května v MY TESCO NÁRODNÍ, oba dva dny tam od 11:00 do 19:00 bude kouzlit Lucie Molnárová – ambasadorka značky TONI&GUY, která vám naprosto ZDARMA a s jejím nikdy neutuchajícím optimismem poradí co s vlasy a i vás učeše – načeše – rozcuchá…cokoli si budete přát, či vám Lucie doporučí :)

Nemusíte se objednávat, stačí jen jít a nestydět se – Lucie je moc milá mladá dáma, takže se opravdu neostýchejte.

lucie-molnarova-nestandard1

Já tam určitě budu 2.května, tak doufám, že se tam spolu uvidíme!

M. <3

1 komentář u My vlasy

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>