Tradiční věta každého ženského rána, odpoledne či večera…

Brusinkové Velikonoce

Ne, tohle není reklama na Bioparox :)

Jen jsou Velikonoce a já jsem po 14 dnech vzdorování jakékoli nemoci (a to se těch nemocných kolem mě točilo docela dost) ulehla dneska do postele.  A ne s jednou nemocí, ale rovnou se dvěma…

488380_10151586576422658_1827875100_n

Zase jednu výhodu to má – konečně si odpočinu, vyspím se, najím se a nebudu se muset o nic starat, posledních pár týdnů bylo opravdu vyčerpávajících.

Ale vyčerpání určitě ještě přijde, neboť plánuji uspořádat malou prodejní akci, která se jmenuje CO SI DNESKA KOUPÍM NA SEBE!?. Už ji mám docela promyšlenou, kromě mých oblíbeňkyň – Lusindy, Akari, Vosina for YOU, Hubi a dalších šikovných slečen a dam se můžete těšit na kolekci Mel a Melissek podzim/zima 2013, když se poštěstí, tak budou už k vidění a osahání (a očmuchání, protože Melissy voní) modely od Karla Lagerfelda :) A pokud bude Maruška hodně šikovná, tak nám tam i zahraje „Pan Božský“ Alasdair Bouch :)

001

Těšit se můžete i na kluky z PolaroidLove, kteří si v Showroomu Bella Brutta, kde se bude celá akce odehrávat, rozbalí své zátiší a budete se tam moci nechat vyfotit.

Určitě se můžete těšit na Akari přehlídku, ta je už v tento moment potvrzená.

Kromě výše zmíněných se zúčastní i Jane Bond Special – nový obchůdek mé drahé Jany alias Jane Bond. Jana přinese to nejrkásnější, nejromantičtější a nejMaruškovější, co najde :)

O přesném programu budeme průběžne informovat.

Vstup na celou akci je ZDARMA a každý si odnese jeden voňavý dáreček, zatím můžete zkusit hádat, co to bude!

 

Tak co, těšíte se? :)

A co plánujete na Velikonoce? Už máte obarveno? Pokud ne a hledáte inspiraci, tak doporučuju nakouknout sem :)

Tak se mějte krásně!

M. <3

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>